Ny artist: Tomas Öhman (basbaryton)

Vi är stolta över att få presentera denna röst med erfarenheter från Skånska Operan, Läckö Slottsopera, Operafabriken (nordisk turné), Scensångarna, Svenska Operan, Nääs Slottsopera, GöteborgsOperans kör, NorrlandsOperans kör och Riksteatern.
Läs mer under fliken Artister.

Ny artist: Åse-Rakel Bøhn (sopran)

Vi är glada att få presentera denna norska sopran. Åse-Rakel Bøhn har en mycket bred repertoar inom både opera, pop, visor, musikaler och gospel.
Läs mer under fliken Artister.

Ny artist: Karin Lundin (sopran)

Landgren Artists har det stora nöjet att få erbjuda denna fina röst. Karin har tidigare beärats med bl.a. Lars Lönndahls Resestipendium och Uno Ebrelius Sångstipendium.
Läs mer under fliken Artister.

Ny artist: Michael Axelsson (tenor)

Landgren Artists har den äran att presentera vår senaste tenor. Michael har framträtt på Norrlandsoperan, Drottningholms Slottsteater, Confidencen, Dalhalla och Opera på Skäret.
Läs mer under fliken Artister.

Ny artist: Ida Nordlund (sopran)

Vi är stolt över denna erfarna sopran. Ida har arbetat på både Det Kongelige Teaters Opera i Köpenhamn och Den Norske Opera.
Läs mer under fliken Artister.

Ny artist: Magnus Wennerberg (tenor)

Vi presenterar vår första tenor. Magnus har en bred repertoar och har varit solist med Göteborgs symfoniker, Nicholas McGegan, Oslofilharmonien, Johannes Gustaffson samt Norska kringkastningsorkestret, Håkon Daniel Nystedt.
Läs mer under fliken Artister.

Ny artist: Peter Haeggström (baryton)

Vi presenterar härmed en erfaren baryton. Peter är utbildad på Musikhögskolan i Stockholm och Operahögskolan i Göteborg.
Läs mer under fliken Artister.

Ny artist: Matilda Wahlund (sopran)

Landgren Artists har äran att få presentera denna erfarna sopran. Matilda är utbildad på Operahögskolan i Stockholm, Operastudio 67, kammarmusikerutbildningen på Mälardalens högskola samt Birmingham Conservatoire of Music.
Läs mer under fliken Artister.

Ny artist: Sara Eriksson (sopran)

Landgren Artists presenterar stolt sopranen Sara Eriksson som 2013 tilldelades Stockholms Wagnersällskaps Bayreuthstipendium för unga lovande Wagnersångare.
Läs mer under fliken Artister.

Ny artist: Caspar Engdahl (baryton)

Vi har nöjet att presentera Caspar Engdahl som vid sidan av sina solistiska uppdrag har stor erfarenhet som körsångare. Caspar har anlitats för konserter och skivinspelningar av bland andra Gustaf Sjökvists kammarkör och Göteborgs symfoniska kör.
Läs mer under fliken Artister.

Ny webbplats!

Landgren Artists lanserar en ny hemsida. Här presenterar vi alla artister, masterclasses, recensioner samt övriga spännande nyheter.

Ni kan även enkelt reservera er favoritsångare via vårt bokningssystem där det även går att boka sånglektioner.